ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ Ο αδικημένος Ελληνας !


Στην αρχαιότητα-όπως αναφέρει ο μύθος - ο Κρόνος «έτρωγε» τα παιδιά τουΣτη σύγχρονη εποχή οστίχος του ποιητή παρετυμολογώντας τον αρχαιοελληνικό μύθο αναφέρεται στην Ελλάδα που κι αυτήμε το δικό της τρόπο... τρώει τα παιδιά τηςΟπως το Γεώργιο Γκιόλβαπυρηνικό φυσικό και κορυφαίο εφευρέτη ο οποίος ξετυλίγοντας το νήμα του χρόνου μονολογείαποκαλύπτει και αιφνιδιάζει αναφερόμενος στη μυθοποιημένη από αρκετούς ζωή του...
τον ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΓΚΙΟΛΒΑΣ Ο αδικημένος Ελληνας

Tυπικά είναι αρκετά δύσκο­λο να συναντήσεις τον κ. Γκιόλβα κι ακόμη δυσκο­λότερο να επιτύχεις την κάρπωση αποκαλυπτικώνδηλώσεων του. Ο ίδιος αποφάσισε — ό­ντας σε μεγάλη ηλικία πλέον — να είναι φει­δωλός σε αναφορές γύρω από την ενδια­φέρουσα ζωή του, τις συνεργασίες του με κορυφαίες προσωπικότητες σε ολόκληρο τον κόσμο (όπως ο Αϊνστάιν και ο Νίκο-λα Τέσλα) και κυρίως σε ορισμένες ε­φευρέσεις τις οποίες ο Ελληνας εφευρέ­της χαρακτηρίζει «απόρρητες» για την υ­πάρχουσα κατάσταση. Δεν διστάζει όμως να μιλήσει για άλλες σημαντικές ανακλύψεις του, να εκφράσει παράπονα για την αδιαφορία της Πολιτείας προς το έργο του και να διακινδυνεύσει απόψεις του σε σχέ­ση με τις εξωγήινες οντότητες που κατά τους ισχυρισμούς του συνδέονται με το γέ­νος των Ελλήνων.
Γιώργος Γκιόλβας: Συνεργάστηκα αρκετά με τον Ελληνικό Στρατό και με δι­κή του προτροπή πήγα στις ΗΠΑ, στο Πα­νεπιστήμιο της Βοστόνης για να σπουδά­σω Πυρηνική Φυσική.
Ομως αντί να με διδάξουν, τους δίδα­ξα τελικά εγώ, αναπτύσσοντας τη θεωρία για τη «σύντηξη της ύλης». Ετσι οι σπου­δές μου τελείωσαν αρκετά γρήγορα παίρ­νοντας το πτυχίο Πυρηνικής Φυσικής σε τρία χρόνια. Οσον αφορά στη μηχανολο­γία, σπούδασα και πήρα το πτυχίο μου στην Πάδοβα της Ιταλίας.
Η ζωή μου είναι γεμάτη από διάβασμα, έρευνες και πειράματα που στο σύνολο τους κατέληξαν σε σημαντικές για την Ελλάδαεφευρέσεις. Διότι είμαι Ελληνας και τα επιτεύγματα των προσπαθειών μου ήθελα να τα προσφέρω στην πατρίδα μου. Δυ­στυχώς ορισμένοι προτίμησαν να με κρα­τήσουν στην αφάνεια κι εγώ να αναγκά­ζομαι να παραχωρώ την εκμετάλλευση κάποιων εκ των εφευρέσεων μου σε ξέ­νες εταιρίες.
Τη «σύντηξη της ύλης» εργαστηριακά την κατακτήσαμε θα 'λεγα αρκετά νωρίς,την εντάξαμε σε τεχνολογικό εξοπλι­σμό ώστε να παραχθεί μια μορ­φή ενέργειας, η «φωτοδέσμη πλάσματος». Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για σημαντικότατη ανα­κάλυψη που θα μπορούσε να ισχυρο­ποιήσει σε μεγάλο βαθμό την Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου ολοκληρώσα­με πριν από αρκετά χρόνια τις πειραμα­τικές δοκιμές. Μια από αυτές έγινε στην Τιθορέα όπου εφαρμόζοντας τη «φωτο­δέσμη» στο βουνό που ήταν χιονισμένο,εξαφανίσαμε μέσα σ' ένα σύννεφο το χιό­νι σε χρόνο που διήρκεσε κάτι λιγότερο από δύο λεπτά. Ετσι δημιουργήθηκε το Μπέβατρον, το «υπέρ- όπλο» που εκπέ­μπει τη «φωτοδέσμη πλάσματος».
«Φαινόμενα»: Πότε ξεκινήσατε τις πειραματικές εφαρμογές;
 Γεώργιος Γκιόλβας: Τα πρώτα πειρά­ματα σύντηξης της ύλης αποφασίσαμε να τα κάνουμε στην Αργεντινή, υστέρα από πρόσκληση του φίλου μου και τότε πρω­θυπουργού της χώρας αυτής, το Νικολαϊδη που ήταν ελληνικής καταγωγής. Ομως διάφορα γεγονότα δεν μας επέτρεψαν την ολοκλήρωση πειραμάτων που είχαν απο­φασιστεί.
«Φαινόμενα»:.Τι ακριβώς κάνει αυ­τό   που   αποκαλείτε   «υπερόπλο-Μπέβατρον»; Γ. Γκ.: Εχει παρουσιαστεί από τους επι­στήμονες ότι τα σύγχρονα υπερόπλα που θα «εξουσιάζουν» την ανθρωπότητα θα βασίζονται στις εφαρμογές των ακτίνων λέι­ζερ. Ωστόσο η συγκεκριμένη δύναμη της ενέργειας υπό μορφή ακτίνων λέιζερ έχει τρωτά σημεία. Η βασική αρχή τους υπάγεται στην κβαντοθεωρία. Ομως μια ακτίνα λέιζερ είναι διακοπτόμενη κι όχι συνε­χούς ροής άσχετα αν φαίνεται οπτικά ως «συνεχής δέσμη». Βεβαίως μπορεί να κό­ψει μέταλλα 30-40 χιλιοστών και να κα­ταστρέψει ένα τεθωρακισμένο άρμα μά­χης. Αντίθετα η «φωτοδέσμη πλάσματος» που εκπέμπεται από το Μπέβατρον και βα­σίζεται στη σύντηξη της ύλης παράγει πολλές εκατοντάδες ακτίνες ασύγκριτα ι­σχυρότερες και «συνεχούς ροής». Με το πάτημα ενός κουμπιού ακόμη και το με­γαλύτερο πλοίο μπορεί να μετατραπεί σε «λειωμένο σίδηρο». Κι αυτό μέσα σε ε­λάχιστο χρόνο.
«Φαινόμενα»: Οσα μας περιγράφετε με απλό τρόπο μας μεταφέρουν κάποιες σκέψεις από πολύ παλιές εποχές, εκείνες της αρχαϊκής ε­ποχής. Αναφέρομαι στα αναφερό­μενα «υπερόπλα» του ιερού των Δελ­φών που εξέπεμπαν τρομακτική δύναμη και διέλυαν τις στρατιές των εχθρών. Αυτές οι περιγραφές υ­πάρχουν σε ιστορικά κείμενα. 
Γ. Γκ.: Λίγα στοιχεία έχουν δοθεί σχετικά με τα μυστήρια και τη δύναμη τουιε­ρού του Απόλλωνος. Εγώ γνωρίζω πως υπήρχαν κρυμμένα μυστικά (ξέχωρα από τα τρομερά όπλα) στο άβατον του ιερού. Υπήρχαν οντότητες καιτεχνολογία που είχαν προ­έλθει από το Σείριο, όπως κι όσοι λατρεύτηκαν ως «θεοί του Ολύμπου». Δι­καιολογημένα τους χάρι­σαν «θεϊκές» ικανότητες α­φού κατείχαν ασύλληπτες γνώσεις και τεχνολογία. Υπάρχουν αρκετά που δεν έχουν διατυπωθεί κι ακόμη περισσότερα που έχουν διοχετευτεί λαθεμένα και μά­λιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν παραμύθια ή παρατραβηγμένη «επιστη­μονική φαντασία». Οπως δήλωσα δημό­σια σε τηλεοπτική εκπομπή, αναλαμβά­νοντας το κόστος όσων είπα, οι εξωγήι­νοι είναι υπαρκτοί ως πολιτισμοί στα πέ­ρατα του Γαλαξία μας. Εκεί βέβαια δεν γίνονται πόλεμοι μεταξύ των λαών ενός πλα­νήτη αλλά διαπλανητικοί. Οι ηττημένοι έ­φευγαν και μετοικούσαν οε άλλους πλα­νήτες διαμορφώνοντας με τις γνώσεις και την τεχνολογία τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης. Οιεπιστήμονες ειδικά είχαν τον πρώτο λόγο. Οπως έγινε και με τη Σελήνη. Κατά την άποψη αρκετών επιστη­μόνων με τους οποίους συμφωνώ κι εγώ είναι «κατασκευασμένη» κι όχι φυσικός πλα­νήτης. Τις διαπιστώσεις αυτές έχει κάνει και η ΝΑΣΑ άσχετα αν δεν το υποστηρί­ζει επίσημα. Και για να μην φανώ τρελός πρέπει να σας πω ότι με τη ΝΑΣΑ είχα α­νέκαθεν σχέσεις και συνεργασία.
Εχει ανακαλυφθεί πλέον ότι εσωτερικά η Σελήνη είναι κούφια. Ο σκοπός που κατασκευάστηκε είναι ο έλεγχος και επο­πτεία της Γης. Αναφέρεται άλλωστε και σε ιστορικά—αρχαϊκά κείμενα η ξαφνική εμφάνιση της Σελήνης με τους Αρκάδες να αναφέρονται από τον Αριστοφάνη Βυ­ζάντιο ως «προσέληνοι» πριν εμφανιστεί δηλαδή ο συγκεκριμένος πλανήτης. Εχε­τε αναφερθεί σε προηγούμενο τεύχος των «Φαινομένων».
Η Σελήνη ονομάστηκε Κιβωτός & Αντί-χθων (Χθων = Γη = ο πλανήτης μας). Το τεχνητό κατασκεύασμα την εποχή που εμφανίστηκε δεν είχε τις επιστρώσεις α­πό την κοσμική σκόνη και τους μετεωρί­τες που δέχεται καθημερινά. Εσωτερικά όπως αναφέρεται και σε κείμενα αρχαίων συγγραφέων υπάρχει τεχνητή ατμό­σφαιρα, φωτισμός με «τεχνητό ήλιο», κτί­ρια κ.λπ. Η είσοδος βρίσκεται από τησκοτεινή πλευρά της και οι κάτοικοι της προέρχονται από το Σείριο τους οποίους «ενοχλούν» άλλες οντότητες. Αυτά ανα­φέρονται από τον Αριστοτέλη. Ευτύχισα να αποκρυπτογραφήσω τον «Αριστοτέ­λειο Κώδικα» διότι ως γνωστόν ο μεγά­λος φιλόσοφος και επιστήμων χρησιμο­ποιούσε στα κείμενα του ένα «μυστηριώ­δη κώδικα γραφής» για να περάσει διά­φορα μηνύματα και οδηγίες.
«Φαινόμενα»: Τι πιστεύετε σχετι­κά με τον Αριστοτέλη. Γιατί τόσος μυστικισμός στα έργα του;
 Γ. Γκ.: Ο Αριστοτέλης ήρθε στη Γη απόάλλο «αστέρι». Τον έφερε στη Χθώνα (Γη) ο πατέρας του Νικόμαχος σε ηλικία 5 ετών. Ο Νικόμαχος ήρθε από τον πλα­νήτη Α του αστερισμού του Λαγού τον ο­ποίο κατέστρεψαν οι Λίλιοι, κάτοικοι ε­νός άλλου πλανήτη. Μετά την καταστρο­φή πήρε το διαστημόπλοιο του κι έφτα­σε στη Γη. Προσγειώθηκε στα Στάγειρα της Χαλκιδικής στην τοποθεσία «Μαύρη Πέτρα», η οποία εκτός από το χρώμα α­κόμη και σήμερα εκπέμπει ποσοστό ρα­διενέργειας. Τέτοιες μετρήσεις έκανα προσωπικά ο ίδιος, χρησιμοποιώντας όρ­γανα δικά μου και άλλα που πήρα από το Δημόκριτο.
«Φαινόμενα»: Τι σημαίνει το εν Δελφοίς «Γνώθι σ' αυτόν»;
 Γ. Γκ.: Μας προτρέπει να ξανααποκτήσουμε τη λειτουργία συγκεκριμένων κέντρων του εγκεφάλου που έχουν αδρανοποιηθεί. Τα συγκεκριμένα εγκεφαλικά κύττα­ρα--κέντρα προσφέρουν, όταν είναι ενερ­γά, πολλές δυνατότητες στον εγκέφαλο και μέσω των λειτουργιών του στον άνθρωπο. Για παράδειγμα, θα ανάφερα την υγεία. Πολλά από τα συγκεκριμένα αδρανή κέ­ντρα, αρχικά είχαν την ικανότητα να ε­λέγχουν ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού (καρδιά, ήπαρ, νεφροί κ,λπ.). Οταν κάποιο από αυτά δυσλειτουργούσε, τότε το αντίστοιχο κέντρο έθετε σε λειτουργία ειδικούς μηχανισμούς για να αντιμετωπι­στεί το πρόβλημα. Αυτό το έχουν κατα­νοήσει ή κληρονομήσει ως γνώση πολιτι­σμοί της Ανατολής. Χρησιμοποιούν με­θόδους με αυτοσυγκέντρωση κι «αναπνέ­οντας σωστά» διοχετεύουν την ενέργεια προς τα συγκεκριμένα εγκεφαλικά κέντρα για να τα θέσουν σε λειτουργία. Δεν απο­τελούν λοιπόν «θαύματα» οι διάφορες αυτοϊάσεις αλλά γνώση και τεχνική.
Βασισμένος σε αυτά έφτιαξα ένα μηχά­νημα που εξωτερικά διοχετεύει ενέργεια που διεγείρει μέχρι ενεργοποίησης, τα α­δρανοποιημένα α­δρανοποιημένα κέντρα του εγκεφάλου. Κανείς όμως δεν ενδιαφέρθηκε για το μη­χάνημα που θα έσωζε αρκετούς ανθρώπους από διάφορες παθήσεις. Ετσι αναγκάστη­κα να το παραδώσω σε συνεργάτες μου, οι οποίοι νοίκιασαν ξενοδοχείο στην Εύ­βοια και δέχονται εκεί ασθενείς. Εκείνους όμως που έχουν «ξεγράψει» οι γιατροί λό­γω βαρύτατων παθήσεων και βρίσκονται ίσως ένα κατώφλι πριν το θάνατο.
«Φαινόμενα»: Ποιες ασθένειες βοηθά το συγκεκριμένο μηχάνημα να αντιμετωπιστούν;
 Γ. Γκ.: Σχεδόν όλες. Κυρίως όμως τον καρ­κίνο, ηπατικές παθήσεις, δυσλειτουργίες των νεφρών, καρδιακές παθήσεις, προ­βλήματα στο πάγκρεας, τη χολή, το στο­μάχι κ.λπ. Υπάρχουν σημαίνοντα πρόσωπα απ' όλη την Ευρώπη που ως ασθενείς δέχθηκαν τη θεραπευτική συνδρομή του μηχανήματος.
Ομως κι αυτή η εφεύρεση όπως η συ­σκευή που απαλλάσσει το τσιγάρο απ' ό­λες τις βλαβερές και δηλητηριώδεις ου­σίες δεν έτυχαν προσοχής και αξιοποίη­σης τους από αρμόδιους φορείς της πα­τρίδας μας. Η συσκευή καθαρισμού του τσιγάρου, για παράδειγμα, είναι επανα­στατική εφεύρεση κατοχυρωμένη διεθνώς και διαθέτει επίσημα πιστοποιητικά, όπως από το Ελληνικό Ινστιτούτο Καπνού κιάλλων ινστιτούτων (Αυστραλίας, Γερμα­νίας κ.λπ.). Αρκετοί επιστήμονες χαρα­κτήρισαν την εφεύρεση «δώρο θεού». Εκτός από το κυρίως στέλεχος και την η­λεκτρονική πλακέτα υπάρχει η συμβολή αποστάγματος από φυτά της ελληνικής χλω­ρίδας. Με τη χρήση της θα σωθούν εκα­τομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κό­σμο από παθήσεις που προκαλούνται α­πό το κάπνισμα. Το κόστος είναι μικρό. Δυστυχώς όμως απουσιάζουν και σε αυ­τή την περίπτωση οι επιχειρηματίες που θα τη θέσουν σε μαζική παραγωγή...

_Μιλήσαμε αρκετή ώρα με τον Ελληνα επιστήμονα και εφευρέτη. Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συζήτησης ε­ξέφρασε παράπονα για την αδιαφορία με την οποία αντιμετώπισαν τις εφευρέσεις του.
Κι όμως ορισμένες από αυτές λειτουργούν σε ξένα κράτη προσφέροντας ανάλογα οφέλη. Συζητήσαμε επίσης για το «υποηχητικό πυροβόλο,ή σάλπιγγα του θανάτου», τους μηχανισμούς φύλαξης των σιδηροδρομικών διαβάσεων που είναι δική του εφεύρεση αλλά κι άλλες ανακαλύψειςτου τις οποίες επιθυμεί να αφήσει παρακαταθήκη στους Ελληνες. «Εχω ελάχιστο χρόνο ζωής», δήλωσε με θλιμμένο σκεπτικισμό όχι διότι φοβάται το θάνατο αλλά από την αγωνία του να προφτάσει την ολοκλήρωση σημαντικών πειραμάτων που βρίσκονται οε εξέλιξη και την αποδοχή τους, όταν ολοκληρωθούν και ενταχθούν σε εφαρμογή, από την πατρίδα του για την οποία καθόλου δεν κρύβει την αγάπη και αφοσίωση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου