ΠΟΙΟΣ ΕΘΑΨΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΟΛΒΑ, τον μεγαλύτερο Έλληνα εφευρέτη;.

 Τον έθαψαν οι πολιτικοί!! (από τον ψευτοεθνάρχη Καραμανλή..έως σήμερα!)
Μόνον από  τις ευφευρέσεις του η Ελλάς θα ήταν πάμπλουτη και ρυθμιστής των πάντων στο παγκόσμιο σκηνικό!!

ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ - 

Ο αλητάμπουρας  Κων. Καραμαν -Αλής εκ Κιούπκιοϊ Σερρών .. παρέδωσε πολύτιμο οπλικό σύστημα στο Ισραήλ... έτσι στο ΤΖΑΜΠΑ! Τό κλεψε από τον ΓΚΙΟΛΒΑ και το έδωσε ρεγάλο στους Εβραίους ! Τόσο νιονιό ,...αντί να το κρατήσει για την Ελλάδα... ή να το πουλήσει ο πούστης και μακαρία η μνήμη του!..

Θεωρείται Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ  πως ήταν αρχηγός της "Ε"..γι αυτό και μετά τον θάνατό του οι ΕΨΙΛΟΝ  χάθηκαν... 

Γράφει ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ  

Υπάρχει τεράστιο θέμα με τον Γιώργο Γκιόλβα, κορυφαίο επιστήμονα. Μυαλό που έτρεχε με ταχύτητα φωτός, Ανακάλυψε μέχρι και το οπλικό σύστημα ΑΡΤΕΜΙΣ ... που το νέμεται σήμερα το Ισραηλ...Ανακάλυψε κι το υπερόπλο που μάλλον κατά τις φήμες, έχει στα χέρια της η Ρωσία του Πούτιν... Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες , αλλά η καλή μου φίλη, η συγγραφέας Ντορέτα Πέππα, που έγραψε αποκλειστικά την βιογραφία του Γιώργου Γκιόλβα, και που είχα την τιμή ως ρεπόρτερ να τον γνωρίσω, ξέρει περισσότερα.
Επαναφέρουμε την περίπτωσή ΓΚΙΟΛΒΑ  και λόγω συγκυρίας με τα χαζά των πολιτικών της σήμερον και κυρίως για να υπερτονίσουμε πως αυτό το κωλοκράτος με αυτούς τους καργκιόζηδες που μας κυβερνούν λόγω ύψιστης δικής μας νοητικής  επιλογής... είναι αυτό που θάβει  τους μεγάλους κι ευεργέτες του!
Αυτοί οι πολιτικοί, αυτό το πανάθλιο σύστημά μας , είναι που σκοτώνει λαμπρά τέκνα του.
Ο Γκιόλβας είχε πολλούς μαθητές, που, όπως λέγεται  συνεχίζουν το έργο του... Είμαι επιφυλακτικός. Θα χάθηκαν κι αυτοί από το σύστημα, διότι δεν ακούγονται.
Δανείζομαι το παρακάτω κείμενο, χωρίς πρόθεση να αφανίσω τον κύριο συγγραφέα του, αλλά δεν θυμάμαι από που το δανείζομαι. Εξ άλλου ως κολλητός της Ντορέτας Πέππα, της μοναδικής βιογράφου του ΓΚΙΟΛΒΑ , θα μπορούσα να καταφύγω στο βιβλίο της , πλην όμως συχνά οι ταχύτητες του ρεπορτάζ επιβάλλουν άλλους κανόνες... Εξ΄άλλου ως γνώστης θεωρώ  τα παρακάτω έγκυρα... γι αυτό κι ο δανεισμός....μου.

Λοιπόν ας δούμε το στόρυ για το Γεώργιο Γκιόλβα και τις ασχήμιες των Κυβερνώντων σε βάρος του μεγαλύτερου ΄Ελληνα εφευρέτη... Δεν είναι ο μόνος.

Δείτε όμως λεπτομέρειες από τον κολοσσό ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΟΛΒΑ; ..τον αρχηγό της ομάδας ΕΨΙΛΟΝ.. και πιθανόν να τα ξαναπούμε...
WHO IS WHO

"Ο Γεώργιος Γκιόλβας γεννήθηκε στη Θεσσαλία το 1920
Σπούδασε μηχανολογία στο πανεπιστήμιο της μαδοβα στην Ιταλία και πυρηνική φυσική στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης.
Δημιούργησε το στρατιωτικό κέντρο επιστημονικών μελετών (ΣΚΕΜ) . από το οποίο προσήλθε το σημερινό κέντρο ερευνών εθνικής αμύνης.
Είναι ιδρυτής του κέντρου εφαρμοσμένων επιστημονικών ερευνών (1955) συνεργάστηκε πολλά χρόνια με το ΚΠΕ «Δημόκριτος» τη ΝΑΣΑ και το ΝΑΤΟ.
Γνώρισε κορυφαίες προσωπικότητες όπως τον Αισταιν. τον Νικόλα Τεσλα, Ωνάση, Μποδοσάκη. τον πρώην Βασιλιά Κωνσταντίνο, τον Ι. Πασσα και πολλούς άλλους.
  • Κίνησε οχήματα χωρίς καύσιμα, κατασκεύασε το ηχητικό κανόνι
  • Είναι ο εφευρέτης τους συστήματος  αντιπυρηνικής ομπρελάς κατασκεύασε το «giolvas system», το καλύτερο παγκοσμίως σύστημα ασφαλείας στις διαβάσεις τρένων, 
  • κατασκεύασε το μεγαλύτερο τελεφερίκ στον κόσμο.
  • Κατασκεύασε το αντιαεροπορικό «Άρτεμης». 
  • Έχει επινοήσει 69 περίπου εφευρέσεις πολλές από της οποίες είναι αναγνωρισμένες διεθνώς….. 


Στην δύση της ζωής του αποφάσισε να λύσει την σιωπή του λέγοντας πράγματα που προκαλούν αίσθηση.

Για τα ελληνοτουρκικά είπε: Η Τουρκιά είναι σήμερα ουσιαστικά μια προέκταση του Ισραήλ σήμερα και ότι στο μέλλον επίκειται ίδρυση κράτους του αιγαίου στο οποίο και στα σχεδία να ανήκουν η Κύπρος, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν ξεθεμελιώσει την Ελλάδα, η οποία έχει καταντήσει μια χούφτα από 3% αμιγώς ελληνικό πληθυσμό.
Όταν στους 100 μαθητές σε ένα σχολειό. Οι 80 είναι αλλοδαποί τότε αυτό είναι σαφές μήνυμα ότι η φυλή μας χάνεται σιγά σιγά. περιμένουν απλά ένα σύνθημα να μας σφάξουν.

Τον Αισταιν τον γνώρισα στην Ελβετία, όταν ήταν διευθυντής στο διεθνές γραφείο ευρεσιτεχνιών. Μου υπέγραψε το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πάνω στο πολλή σοβαρό ζήτημα της «φωτοδεσμης πλάσματος».
Ο Αισταιν και γενικότερα ο σιωνισμός έχουν κάνει ότι χειρότερο για την ανθρωπότητα και το μεγαλύτερο κακό είναι ότι όταν οι άνθρωποι των Εβραίων έκαψαν τις βιβλιοθήκες της Αλεξανδρείας, της Κυρήνειας και της Ρώμης οι σοφοί της Σιων που εργάζονταν μυστικά μέσα σε αυτές για μια εικοσαετία πήραν μαζί τους 11 χιλιάδες τόμους πριν την τελική καταστροφή.

Σε αυτά τα βιβλία κρύβονται τρομερά μυστικά και οι εβραίοι τα έκρυψαν ενώ τα υπόλοιπα τα έκαψαν για να εμποδίσουν την πρόοδο τηα ανθρωπότητας.

Και είναι ξεκάθαρο πια ότι οι εβραίοι θέλουν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι της άγνοιας.
Αυτά τα ιερά βιβλία της γνώσης οι εβραίοι όπως ήταν φυσικό τα αξιολόγησαν και τα εκμεταλλεύτηκαν με κάθε τρόπο.

Όπως πχ. ο Bayer διαβάζοντας όλα τα βιβλία του Ιπποκράτη έφτιαξε μια «ασπιρίνη» και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος της γης.

Πήραν την ατομική βόμβα, τον τετραγωνισμό του κύκλου και τόσα αλλά που αναφέρονται ξεκάθαρα στον Αριστοτέλη και στα κείμενα διαφόρων άλλων αρχαίων ελλήνων συγγραφέων.

Τι τα θες όμως εμείς οι έλληνες είμαστε σκλάβοι από τον καιρό που ιδρύθηκε η χριστιανική θρησκεία..
Να σκεφτείς ότι για εκατοντάδες χρόνια σε όλο το Βυζάντιο δεν επιτρεπόταν καν να αναφέρεις ότι είσαι έλληνας ,αν το έκανες στις περισσότερες περιπτώσεις σε σκότωναν επιτόπου.

Ήταν το 1953 αν θυμάμαι καλά πήραμε τότε ένα τσιπ και πήγαμε προς την περιοχή του Παρνασσού λίγο έξω από την Τιθορεα.
Πλάι στις γραμμές του τρένου υπήρχαν 2 κουφάρια γερμανικών αυτοκινήτων από την περίοδο του πολέμου, τα στόχευσα από απόσταση με το σύστημα που είχα επινόηση και κόπηκαν 2 – 3 φέτες σαν να ήταν χαλβάς που να τον είχες κόψει με το μαχαίρι. Ύστερα στόχευσα τα χιόνια στην κορυφή του Παρνασσού από μεγάλη απόσταση σε ελάχιστο χρόνο τα χιόνια έλιωσαν…

Αυτή η επινόηση στηρίζονταν στην τεράστια θερμότητα που παράγουν τα αποθηκευμένα κινούμενα μόρια τους πλάσματος έτσι με ένα τόσο δα πραγματάκι όπως ένας αναπτήρας μπορείς να καταστρέψεις δέκα πόλεις ταυτόχρονα σε κλάσματα δευτερόλεπτου….

Από το 53 έως το 58 έκανα διάφορα πειράματα
Είχαν αναφερθεί σε αυτά αρκετές φορές οι εφημερίδες της εποχής. Επόμενο ήταν λοιπόν να ενδιαφερθεί άμεσα ο στρατός και το υπουργείο εθνικής αμύνης.

Τους απέδειξα ότι το πετρέλαιο και η βενζίνη εκτός το ότι ήταν καταστροφικά για το περιβάλλον δεν ήταν καθόλου αναγκαία στην κίνηση των οχημάτων ..
Έκανα τότε την διαδρομή Θεσσαλονίκη Αθηνά χωρίς τα γνωστά καύσιμα. Xρειάστηκε μονό ένα φιαλίδιο 150 γραμμαρίων με ένα υγροποιημένο αέριο που είχα επινοήσει.

Μπρoστα στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ και πολλούς άλλους Έλληνες και ξένους στρατιωτικούς και επιστήμονες, το 1954 κίνησα ένα τανκ χωρίς καύσιμα, ενώ πραγματοποίησα την πρώτη πτήση εκπαιδευτικού αεροπλάνου τύπου «Σιφτ» από την Ελευσίνα στην ρόδο! Όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό…..Με πήρε τότε ο επιφανής καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο κ. Χόνδρος και με πήγε στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που ήταν πολλή ενθουσιασμένος.

Τον εμπιστευτικά τότε και σε σύντομο χρονικό διάστημα του έδωσα τα σχεδία του συστήματος για την αντιπυρηνική ομπρέλα!! Παρέδωσε τα σχεδία αμέσως στο NATO!!

Για αυτό τον ανέβασαν τόσο ψηλά οι Εβραίοι..

Να του δώσω τώρα εγώ σχεδία τόσο υψηλής στρατηγικής σημασίας για να προστατεύεις την Ελλάδα από την πυρηνική ενεργεία και εσύ για αντάλλαγμα να δόσεις γαλόνια και καρέκλες;..

Αυτό έκανε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΤΙΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΧΩΡΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ... ΟΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ... κι όχι ..εθνάρχης όπως κάποια μαλάκια επιμένουν να μας τον παρουσιάζουν!

Αν ήθελε ο Καραμανλής με τα σχεδία που είχε στα χεριά του μπορούσε να έχει την Κύπρο τα Σκοπιά και την Βόρεια ήπειρο και να είχε ξεκαθαρίσει μια και καλή το καθεστώς του αιγαίου και να είχε ανοίξει έναν ποταμό χρήματος προς την Ελλάδα δεν πηρέ όμως τίποτα για τη απλούστατα ήταν ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!!

***Για τη κατασκευή κινητήρα ηλεκτρικής ενεργεία από πυρηνικά απόβλητα ήταν ένα θέμα που μίλησε ο  Γκιολβας.
-Και όμως είναι πραγματικότητα οι κινητήρες που παράγουν ηλεκτρική ενεργεία από πυρηνικά απόβλητα. Κλείσαμε τον κεντρικό διακόπτη της ΔΕΗ στα εργαστήρια μας και όλα τα μηχανήματα μας λειτουργούσαν με ηλεκτρική ενεργεία παραγόμενη από αυτό το νέο σύστημα μέχρι τώρα πληρώναμε 700.000  δραχμές το μηνά αλλά τώρα απαλλαγήκαμε από αυτό το βάσανο, ξέρω πώς θα προσπαθήσουν να σταματήσουν με κάθε τρόπο της εργασίες μας αυτές...

ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΡΕΓΕΙΑ... 
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΒΑ

Οι εχθροί της ανθρωπότητας κατευθύνουν τους επιστήμονες σε έρευνες για αλλού είδους εναλλακτικές πηγές ενέργειας όπως η ηλιακή υποτίθεται, ότι θα αντικαταστήσουν αυτή του πετρελαίου, αλλά δεν είναι δυνατόν να εξασφαλίσουν με αυτούς τους τρόπους τα τεράστια ποσά ενέργειας που απαιτούνται για της καθημερινές μηχανικές και τεχνολογικές εφαρμογές της ανθρωπότητας. Οι έρευνες αυτές είναι κατευθυνόμενες για να καθιστούν το πετρέλαιο αναντικατάστατο.

Ο γκιολβας για το VACUM

VACUM: Πρόκειται κυρίως για εργασίες πάνω σ’ αυτό που ονομάζουμε αντιβαρύτητα η επιτυχία της μεθόδου που έχει εκπληκτική πιέσει από το κενό και  σήμαινε πχ. Ιπτάμενα αυτοκίνητα η διαστημόπλοια μεγάλων ταχυτήτων και αποστάσεων.
Έχω ίδια πείρα από τα αποτελέσματα των πειραμάτων του Τεσλα τον όποιο γνώριζα και προσωπικά τα αποτελέσματα των πειραμάτων του Τεσλα  και θα τα χρησιμοποιήσω μεταξύ άλλων στο VACUM.

Πειραματίζομαι να πετύχω δημιουργία κενού σε ελεύθερη ατμόσφαιρα εάν επιτευχτεί αυτό το κενό υπάρχει μια τεράστια δύναμη που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε.
Μιλάμε για τεράστια προωθητική δύναμη δεν υπάρχει μεγαλύτερη αυτό σημαίνει ότι αύριο το πρωί σηκώνω ένα ολόκληρο διαστημόπλοιο εάν θέλω και πιστεύω ότι δουλεύουν άγνωστα σε μας διαστημόπλοια με αυτόν τον τρόπο δηλαδή την ικανότητα δημιουργίας κενού-αντιβαρυτητα με δημιουργία κενού όπως αυτό από το οποίο δημιουργούνται οι καταιγίδες και τυφώνες μέσω των ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων της ίδιας της φύσης…
Δεν τα φτιάχνει κάποιος αυτά γίνονται μόνα τους..
Σαν παραθέτω έγγραφο που κατέθεσα στο υπουργείο εθνικής αμύνης το 1960 το οποίο αναφέρεται στην παραγωγή συσκευών συλλογής ενέργειας από την ατμόσφαιρα το πείραμα τους τεσλα αποσκοπούσε στο να απορροφήσει ηλεκτρική ενέργεια από το διάστημα η οποία δημιουργείτε από την κίνηση τον σωματιδίων στο σύμπαν. πρόκειται για τα λεγόμενα «στοιχειώδη» υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό σε σχέση με αυτά ξέρεις είναι ψυχές...
Τα ίδια τα ηλεκτρόνια είναι ψυχές κατωτέρου επιπέδου, οι ανώτερες ψυχές ανεβαίνουν σε ανώτερες κλίμακες, μια ψυχή ανεπτυγμένου εγκέφαλου πηγαίνει σε υψηλότερη διάσταση ,αυτό συμβολίζουν και οι σκάλες που βλέπεις στις θρησκευτικές εικόνες, αυτά οι χριστιανοί τα ξεράνω από την ελληνική φιλοσοφία.
Αλλά υπάρχουν οι ψυχές όπως παράδειγμα μια σαρδέλας η άλλων πραγμάτων που τρως, που είναι κατώτερου επιπέδου: όταν πίνεις ένα ποτήρι νερό παίρνεις ένα εκατομμύριο ψυχές αυτές οι ψυχές λέγονται στοιχειώδη.
Υπάρχει ένα είδος «αιθερικης μεμβράνης» γύρο από τον πλανήτη πάχους γύρο στα 3 χιλιόμετρα που αποτελείτε από αυτές της ψυχές.
Το ηλεκτρικό ρεύμα το ρεύμα που καίμε και ανάβουμε της λάμπες μας είναι ψυχές
Όλα αυτά που σας λέω συνδέονται με τρομερά πράγματα, τα οποία για να αναπτύξω ολοκληρωμένα θα χρειαστούμε πολλών μηνών κατήχηση αλλά δεν ήρθε ακόμα ο καιρός για να μιλήσουμε ανοιχτα για αυτά τα πράγματα
ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ…
Γκιολβας: για το σύστημα Άρτεμις
Ήταν μετά το 74 ένα βραδύ γύρο στης 9 με πήρε τηλέφωνο ο υφυπουργός εθνικής αμύνης και με παρακάλεσε να πάω εκεί αμέσως στο ΓΕΣ για μια πολλή σοβαρή σύσκεψη.
Τότε εγώ έφτιαχνα το «Μπεβατρο» Ένα σύστημα για την σύντηξη της ύλης το σύστημα «Αρτεμις» ήταν ένα μέρος μόνο τον γενικότερων στοιχειών του συστήματος «Μπεβατρο»
Το οποίο είχε μέσα ¨φοτοδεσμη πλάσματος» Τι σημαίνει αυτό?? Με απλά λόγια το πλάσμα που προέρχεται από την σύντηξη της ύλης εξαγόμενο από το μαγνητικό πεδίο γίνεται φωτοδεσμη δηλαδή ακτινοβολία.
Στην σύσκεψη εκείνο το βραδύ πήραν μέρος 5 άνθρωποι μαζί με εμένα.
Στις 12 τα μεσάνυχτα τους παρέδωσα τα σχεδία του «Άρτεμις» και τους είπα
-αν διαρρεύσει οτιδήποτε αυτός που θα κάνει την ζημία πρέπει να εκτελεστεί επιτόπου.
Ταυτόχρονα ξεκαθάρισα πώς πρόκειται για ένα όπλο στρατηγικής σημασίας που θα εξασφαλίσει μια για πάντα τον εναέριο χώρο της Ελλάδας.
Με αυτό το σύστημα δεν μπορούσε να περάσει κανένα αεροπλάνο σε οιαδήποτε ύψος αν θέλαμε εμείς.
Ο εντοπισμός του οιοδήποτε σκάφους γινόταν ταυτόχρονα με την είσοδο του στον εναέριο χώρο μας και η στόχευση δεν χρειαζόταν καν ανθρώπινο δυναμικό.
Τους έδωσα τα σχεδία για το σύστημα αυτό εκπροσωπώντας το κέντρο επιστημονικών ερευνών που ίδρυσα το 1955 και είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Μου είπαν αυτό δεν μπορεί να το φτιάξει κάνεις βοήθησε μας και τους βοήθησα και εγώ και άλλοι..
Το «ΑΡΤΕΜΙΣ» παρηχθη..
Αλλά ο πρώτος που το παρήγαγε ήταν τέσσερα χρόνια πριν το Ισραήλ, που τόσα κράτη τροφοδοτεί μεταξύ άλλων και την ΤΟΥΡΚΙΑ!!.
Το ένα βραδύ εγώ τους έδωσα τα σχεδία του συστήματος αυτομάτου τυφλής στόχευσης και την άλλη μέρα τα είχαν στα χέρια τους οι ισραηλίτες…
Είναι να τρελαίνεσαι δίνεις την ψυχή σου για ένα τέτοιο υπεροπλο που θα προστάτευε μια για πάντα την πατρίδα σου και οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι υπηρετούν την άμυνα της και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά να παραδίνουν τα σχεδία στους χειρότερους εχθρούς του ελληνισμού…..
Γκιολβας σε ηχητικό μήνυμα.

ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Τι σημαίνει το εν δελφοις «Γνωθι σ’ αυτόν» ?
Μας προτρέπει να ξανά αποκτήσουμε την λειτουργία συγκριμένων κέντρων του εγκεφάλου που έχουν αδρανοποιηθεί.
Τα συγκεκριμένα εγκεφαλικά κύτταρα προσφέρουν όταν είναι ενεργά πολλές δυνατότητες στον εγκέφαλο και μέσα λειτουργιών του στον άνθρωπο, για παράδειγμα θα ανέφερα την υγεία.
Πολλά από τα συγκεκριμένα αδρανεί κέντρα αρχικά είχαν την δυνατότητα να ελέγχουν ζωτικά όργανα του ανθρωπινού οργανισμού (καρδία, νεφρά ήπαρ κλπ)
Όταν κάποιο από αυτά δυσλειτουργούσε τότε το αντίστοιχο κέντρο έθετε σε λειτούργει ειδικούς μηχανισμούς για να λύση το πρόβλημα
Αυτό το έχουν κατανοήσει η κληρονομήσει ως γνώση οι πολιτισμοί της ανατολής χρησιμοποιούν μεθόδους με αυτοσυγκέντρωση και «αναπνέοντας σωστά» διοχετεύουν ενεργεία προς τα συγκεκριμένα εγκεφαλικά κέντρα για να τα θέσουν σε λειτούργει.
Δεν αποτελούν λοιπόν «θαύματα» οι διαφορές αυτό ιάσεις αλλά γνώση και τεχνική.
Ο Γκιολβας για την σεληνη
Η σελήνη ονομάστηκε κιβωτός και αντιχθων
(χθων = γη = ο πλανήτης μας)
Το τεχνικό κατασκεύασμα την εποχή που εμφανίστηκε δεν είχε επιστρώσεις από την κοσμική σκόνη και τους μετεωρίτες που δέχεται καθημερινά εσωτερικά όπως αναφέρεται και σε κείμενο αρχαίων συγγραφέων υπάρχει τεχνητή ατμόσφαιρα φωτισμός με τεχνητό ήλιο κτίρια κλπ.
Η είσοδος βρίσκεται από την σκοτεινή πλευρά της και οι κάτοικοι της προέρχονται από τον Σείριο τους οποίους ενοχλούν άλλες οντότητες αυτά αναφέρονται από τον Αριστοτέλη
Ευτύχισα να αποκρυπτογραφήσω τον ¨αριστοτέλειο κώδικα» διότι ως γνωστόν ο μεγάλος φιλόσοφος και επιστήμον χρησιμοποιούσε στα κείμενα του έναν «μυστηριώδη κώδικα γραφής» για να περάσει διάφορα μηνύματα και οδηγίες.
Στα βιβλία του Αριστοτέλη κρύβονται τόσα μυστικά που αν αποκαλυφθούν θα αλλάξει ορδην η κατάσταση στη γη με ανυπολόγιστες συνέπειες. Εδώ πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι στο συνέδριο της θεσσαλονικάς πολλοί σύνεδροι και ιδιαίτερα 2 νομπελίστες παραδεχτήκαν ότι ο Αριστοτέλης παθαίνει ορισμένες διαλείψεις.
γιατί σε κάποια σημεία ο Αριστοτέλης ενώ έγραφε ένα κείμενο σωστό και λογικό ύστερα έδινε λέξεις με 30 πχ γράμματα η ένα κεφάλαιο ολόκληρο με συνεχόμενες κώδικες λέξεις.
Εκεί μέσα σε αυτά τα σημεία τον υποτιθεμένων «διαλείψεων» βρίσκεται το μεγάλο μυστικό
Μετά από χιλιάδες χρόνια και ξενύχτια και σκληρή δουλεία βρήκα το κλειδί της αποκρυπτογράφησης.
Στηρίχτηκα σε μια έκδοση της Οξφόρδης του 1809 που υπάρχει μόνο εκεί και πουθενά Άλου θα είμαι ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου αν κάποια μέρα το επιτρέψουν οι συνθήκες και όλα τα έργα του Αριστοτέλη εκδοθούν στην Ελλάδα.
Έτσι λοιπόν αποκάλυψα μια σειρά σημαντικών πληροφοριών οι οποίες αφορούν μυστικά της εξωγήινης ζωής κάποιες πυρηνικές συγκρούσεις μεταξύ εχθρικών φυλών στο μακρινό διάστημα και τον τρόπο ανατροπής της εξουσίας στον πλανήτη που ζούσε ο Αριστοτέλης πριν έρθει στην γη με τον πατερά του νικόμαχο και το πολλή προχωρημένης τεχνολογίας κοσμοσκαφος του.
Ακόμα κατάφερα να αποκωδικοποιήσω κείμενα που ο ίδιος περιγράφει την ικανότητα του να ταξιδεύει στο διάστημα, καθώς και πολλές λεπτομεριες για το ανεπανάληπτο κοσμοσκαφος του.
Από τι είναι κατασκευασμένο τι καίει πως κινείται και το φοβερότερο από όλα πως μπορούν να καλυφτούν 5ετη φωτός σε δώδεκα γήινες ώρες…
Ο Αριστοτέλης ζει ακόμα και θέλει κάπου δώδεκα 18 χρόνια για να φτάσει στον πλανήτη του τον Α’Λαγου.
Στα Στάγιρα της Χαλκιδικής. Όπου ο Αριστοτέλης προσγειώθηκε γεια πρώτη φορά υπάρχει ακόμα και σήμερα μια ασυνήθιστη εκπομπή ραδιενέργειας.
«μαύρη πετρά» την λένε οι ντόπιο την περιοχή και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο..
Οι έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το ΜΛαγου της γαλαξιακής αυτοκρατορίας.
Εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε ο «πόλεμος των άστρων» όπου το ελληνικό ΜΛαγου πολέμησε με τους στασιαστές του ΑΛαγου στον όποιο κατοικούσαν σατανάδες και όχι άνθρωποι έχουν ύψος 1.10 είναι εντελώς άτριχοι και πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα.
Αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και της διαστημικής ελληνικής σποράς.
Εδώ ήρθαν οι επισκέπτες από το ΜΛαγου και έφτιαξαν τους ανθρώπους με βιολογικές μεταλλάξεις.
Τους ακλούθησαν οι ΜΛαγου όπου έφτιαξαν κι αυτοί εδο κάποιες φυλές και υποχώρησαν αργότερα στην εσωτερική κοιλότητα της γης
Όλα αυτά τα αναφέρει ο Αριστοτέλειος κώδικας αν και είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν, ούτε η ΝΑΣΑ δεν μπορεί…
Ο ελληνισμός προέρχεται από άλλους πλάνητες.
Την πρώτη εξελιγμένη ζωή στην γη την δημιούργησαν οι έλληνες από τα άστρα.
Η ιδία η Αθηνά ήταν διακεκριμένος βιολόγος , οι ‘ΘΕΟΙ’ των ελλήνων έκαναν επεμβάσεις στον γενετικό κώδικα και υπήρχε ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με τα άστρα για πάρα πολλά χρόνια
Με αυτές της επισκέψεις σχετίζεται και το μυστήριο του Αριστοτέλη.
Τον Αριστοτέλη τον έφερε στην γη ο πατέρας του όταν ήταν 5 ετών
Προσγειώθηκε εδώ από το ΜΛαγου όταν συνεχιζόταν ακόμα ο πόλεμος στο ΑΛαγου
Οι σατανάδες αυτοί τους ακλούθησαν για να κυνηγήσουν τον νικόμαχο, τον πατερά του Αριστοτέλη
Ο νικόμαχος προσγειώθηκε στα σταριγα. όπως ξέρεις έχω αποκρυπτογραφήσει τα «ακατανόητα»κείμενα του Αριστοτέλη που τα έχουν χαρακτηρίσει «παραληρήματα» και «διαλείψεις» στα οποία υπάρχουν με όλες τις λεπτομερές αυτές οι διηγήσεις.
Ο νικόμαχος έγινε με τις «θαυματουργές» γνώσεις του γιατρός του βασιλιά φιλίππου ο Αριστοτέλης στάλθηκε σε ειδικούς ανθρώπους στην Αθηνά και αλλού για να διδαχτεί, και αφού έγραψε μερικά βιβλία με τις γνώσεις που απέκτησε, όταν γεννήθηκε ο μέγα Αλέξανδρος επέστρεψε στην Μακεδονία για να αναλάβει την μόρφωση του. Τον έκανε διανοούμενο τον έκανε στρατηγό του είπε
«ότι θελεις μπορείς να το κάνεις έχεις την δύναμη αρκεί να το θέλεις
Όπου υπάρχει θέλω υπάρχει και δρόμος…»
Ποιο είναι το ελληνικό μήνυμα από τα άστρα, που καθοδηγεί ανθρώπους σαν εμάς κι εσάς??
Όταν θέλεις κάτι, υπάρχει και δρόμος
Αρκεί να πεις θέλω και μπορείς να το κάνεις δεν υπάρχει δεν μπορώ για τον άνθρωπο ο άνθρωπος κρύβει πάρα πολλές δυνάμεις
«όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει δρόμος»
Και μην ξεχνάς, όπως λέει ο Ηράκλειτος
«Εάν μη ελπηται, ανελπιζτον ουκ εξευρησει ανεξερευνητον εον και απορον…..»

ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ…
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΠΕΘΑΝΕ……
.
Γεώργιος γκιολβας 1920…………………………………….2003
/youtube-istas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου